18 smink ecset + mágneses zár

3995.00 HUF
Rövid leírás:
jellemzői: - A különböző típusú ecsetek (18 készlet) miatt az egész arcot, beleértve a szemét és az ajkát is; minden ecsetnek más funkciója van  - az ecsetnek köszönhetően...
MXY-6399
5 Készleten
+

leírás

jellemzői:

- A különböző típusú ecsetek (18 készlet) miatt az egész arcot, beleértve a szemét és az ajkát is; minden ecsetnek más funkciója van

 - az ecsetnek köszönhetően tartós, tökéletes és szép sminket készíthet.

 - a tasak mérete: 13/25 / 7cm, kefe hossza 16-18 cm, készlet 334 g, 18 ecset készletben.

 - A szintetikus, könnyű és lágy szintetikus szőröket a természetes fonalakhoz képest nem allergiát okozó kefék előállítására használtak; A mesterséges vezetékek jobb és környezetbarátabb megoldás.

 - gyönyörű, könnyű és mágneses lezárás, lehetővé teszi, hogy az összes kefét egy helyen tartsák, és könnyen tárolhatóak és szállíthatók.

MŰSZAKI:

- Méretek (hossz): 13/25 / 7cm.

- készletben: 18 db.

- beállított súly: 334 g.

A smink ecsetek nélkülözhetetlen eleme a tökéletes sminknek a kozmetikumok mellett. A rendkívül praktikus készlet 18 különböző formájú ecsetből áll, és mindegyik más funkcióval rendelkezik. A készletben találja az arc ,  a szem és az ajkak smink ecsetet.

Az ecset előállításához szintetikus, nem allergiás hajszálakat alkalmaztak, amelyek ökológiai funkcióval rendelkeznek a természetes módszerrel előállított fonalak mellett. A haj puha, kellemes tapintású és könnyen tisztítható. Az esztétikus hangsúly a fonal sötétebb csúcsa, amely esztétikai értéket ad és nem teszi láthatóvá a smink maradványait.

Ecset leírása:

1: Mellkas és szemöldök ecset

2: szempilla kefe

3: legyező ecset

4: árnyék szivacs ecset

5: Kis árnyékok árnyéka.

6: Vonalecset

7: Kis ecset árnyéknak

8-11: árnyék ecsetek, korrektor és ajkak.

12-13: Árnyékecset

14: pirítós ecset

15: jobb oldali ecset por.

16: Por ecset és elpirul.

17: Por ecset vagy folyékony alapozó.

18: legyező típusú nagy ecset

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Customers also bought