Általános Felhasználási Feltételek

A termékek vásárlása vagy a webhely egyszerű meglátogatása a jelen feltételek elfogadását jelenti. A webhely legjobb körülmények között történő használatához ajánlott figyelmesen elolvasni a feltételeket. A www.maniamall.hu online áruházat az SC Online Business Logistic SRL üzemelteti. DJ 106K, Nr. 124., Sebes, Jud. Alba, CUI: 34444334, Reg. Com. J01 / 345/2015.  

Cégünk, az Online Business Logistic SRL, ÁFA-fizetőként regisztrálva van Magyarországon a 30477702-2-51 ÁFA adószám alatt:

Adószám: 30477702-2-51
Közösségi adószám: HU30477702 - Érvényesség kezdete: 2019-04-08

A szerződés megkötése

Miután megrendelést regisztrált a maniamall.hu weboldalon, a vevő / ügyfél egyetért az Online Business Logistic SRL vállalat, a webhely rendszergazdája által alkalmazott - kommunikációs módszerrel telefonon vagy e-mailben.

A szerződés megkötésére csak a számla kiállításának pillanatában kerül sor, nem pedig a megrendelés indításakor vagy a megrendelés kézhezvételének automatikus visszaigazolásának kiadásakor. A megrendelés visszaigazolásának automatikus kiadása NEM lesz egyenértékű az eladó és a vevő közötti szerződés megkötésével. 
 

A megrendelés leadása után, indokolt okokból, az eladó fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül törölje a megrendelést a fogyasztó / vásárló számára, és az Online Business Logistic SRL társaság által beszedett pénzt 7 napon belül visszakapja. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot a megrendelésben szereplő termékek mennyiségének megváltoztatására, a készletben való rendelkezésre állásuk függvényében.

A maniamall.hu weboldalon megjelenő ajánlatok és árak legfeljebb 12 órán át érvényesek.

Vállaljuk a jogot arra, hogy ezeket a rendelkezéseket minden további értesítés nélkül megváltoztassuk. A boltban található termékek képei bemutató célokat szolgálnak. Ezek néha eltérhetnek a bemutatott terméktől. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot bizonyos megrendelések teljes vagy részleges fizetésének előzetes igénylésére. Szolgáltatásunk magában foglalja az adminisztratív és kereskedelmi kommunikációkat, amelyeket elküldünk Önnek, amikor úgy dönt, hogy regisztrál felhasználói néven.

Ön egyetért azzal, és elfogadja azt, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a webhelyre, leállíthatunk bármilyen tevékenységet a webhelyen, vagy archiválhatjuk a webhely tartalmát, és ha más webhelyekre hivatkozunk, nem garantáljuk / vagy semmilyen módon nem erősítjük meg az ilyen webhelyeken található információk típusát. Ön dönti el, hogy felkeresi-e ezeket a webhelyeket, vagy figyelembe veszi-e az ott található információkat.

Regisztrációs kötelezettségei. A szolgáltatás használatával Ön vállalja, hogy a felhasználó regisztrációs szakaszában meghatározottak szerint valós, pontos, naprakész és teljes információkat közöl Önmagáról, és vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes körűen adja meg. Ha úgy gondoljuk, hogy ezt a kötelezettséget Ön nem tartja be, fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül meghatározott vagy határozatlan időre letiltsuk az Ön hozzáférését a szolgáltatás használatához.

Megrendelések elhelyezése. Ön rendelhet nálunk, az on-line megrendelési űrlapon keresztül. A megrendelés után e-mailt kap, amelyben részletesen értesíti Önt a megrendelt termékekről és a személyes adatokról. Ha hibát észlel a megrendelésében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ha ez nem történik meg, megértjük, hogy elfogadja a megrendelés részleteit (árak, termékek, szállítási vagy számlázási adatok stb.), ahogyan azokat megírták. A megrendelés elfogadása nálunk akkor történik meg, amikor Ön e-mailben értesítést kap erről.

A megrendelés elutasítása/törlése. A megrendelés elutasításakor e-mailben, SMS üzenetben vagy telefon hívás által értesítjük a visszautasítás okáról. Elutasíthatunk egy megrendelést, ha:

- nincs raktáron a megrendelt termék;

- banki átutalással történő fizetés esetén a befizetés nem fejeződött be;

- ha megrendelése nem haladja meg a 2000 Ft-ot;

- hiba történt a termék árával vagy leírásával kapcsolatban;

- Ön nem jogosult a megrendelés leadására (nem nagykorú vagy, korábban olyan megrendeléseket adott le, amelyeket még nem vett fel, stb ...).

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, ide értve a feltűnő értékaránytalanságot is, valamint  esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. Ügyfelet ezen elállási jog indokolás nélkül megilleti.

A maniamall.hu (azaz SC ONLINE BUSINESS LOGISTIC SRL kezelője) és beszállítói nem vállalnak felelősséget a termékek árával, jellemzőivel vagy képével kapcsolatos nyomtatási vagy megjelenítési hibákért.

Az SC ONLINE BUSINESS LOGISTIC SRL mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos információkat szolgáltasson a termékek áráról és jellemzőiről. Egyes árak helytelenek lehetnek. 

Az eladó fenntartja a jogot, hogy lemondja a megrendelést, anélkül, hogy bármelyik fél később kötelezettséget tenne egymással szemben, vagy anélkül, hogy bármelyik fél kártérítést követelhetne a másik féltől, a következő esetekben, és nemcsak:

  • a maniamall.hu weboldalon feltüntetett árak lényeges hibából származnak;
  • a megrendelt termék (ek) már nincs készleten;
  • a tranzakciót a Vevő kártyáját kibocsátó bank nem fogadta el;
  • az Ügyfél / Vevő által az oldalon megadott adatok hiányosak és / vagy helytelenek;

 

Ha egy megrendelés ilyen hibák miatt nem teljesíthető, a maniamall.hu fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül törölje a megrendelést.

A maniamall.hu oldalon leadott megrendelésnek eredetileg „Új” státusza van, és akkor lesz teljes, amiután megerősítették, hogy a termékek léteznek raktáron vagy a szállítónál. Egyetlen megrendelés sem jogosult, ha ezt nem erősítik meg.

Elállás és a Termék-visszaküldése. Szeretnénk, ha maradéktalanul elégedett lenne, ha tőlünk vásárol termékeket. Ha nem elégedett a megvásárolt termékekkel, visszaküldheti őket, és visszatérítjük a megrendelés értékét. A Magyar jogszabályok előírják: A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indok nélkül lemond a vásárlásról.

A fogyasztónak minősülő Vásárlónak a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Kormányrendelet) foglaltak alapján a termék átvételétől számított 14 napon belül lehetősége van a szerződéstől elállni az alábbiakban rögzítettek szerint. Kormányrendelet alapján a Vásárlót (ha fogyasztónak minősül) elállási jog (a termék visszaküldésének joga) illeti meg. A Vásárló ezt a jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben, indokolás nélkül gyakorolhatja.

Az elállási jog az Eladóval szemben illeti meg a fogyasztónak minősülő Vásárlót, azaz azzal szemben, akitől a terméket vásárolta. Amennyiben az eladó a ManiaMall Marketplace Partnere, a fogyasztónak minősülő Vásárló az elállási jogát a ManiaMall Marketplace partnerrel szemben gyakorolja. A Fogyasztó elállási jogát a Kormányrendeletben található nyilatkozat-minta felhasználásával vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, azaz annak az Eladó (ManiaMall vagy a ManiaMall Marketplace Partnere) részére e-mail útján vagy postai úton történő megküldésével gyakorolhatja.

Az ügyfelek a megvásárolt termékeket eredeti csomagolásban, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül, minden ok nélkül visszaküldhetik. A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, ugyanazon szállítási szolgáltatás igénybevételével, amellyel a szállítás történt. A megrendelés értékét a szerződés írásbeli felmondásától számított 30 napon belül visszaküldjük az ügyfél által megadott bankszámlára. A visszatérített összeg és a visszatérési feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket.

Az ügyfél köteles megadni nekünk a szükséges információkat ahhoz, hogy a bevallással megegyező összeget vissza lehessen adni.

A megrendelőlapon szereplő információkat felhasználjuk a megrendelés visszaigazolásának, a lehetséges promócióknak, az időszakos hírleveleknek stb. Vállaljuk, hogy nem hozunk nyilvánosságra és nem értékesítjük az ügyfelek személyes adatait tartalmazó adatbázisokat, illetve bármilyen személyes információkat.

Tagok regisztrációja, jelszava és a tagok viselkedése. A tagként történő regisztrációval felkérjük, hogy válasszon felhasználónevet (e-mail címet) és jelszót.

Ön felelős azért, hogy a belépési jelszavát biztonságban tartsa, mint a webhely tagja, a felhasználónév alatt végzett tevékenységek teljes mértékben az Ön felelőssége. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesít minket a jelszavának elvesztéséről vagy a felhasználóneve alatt szereplő illetéktelen tevékenységek jeleiről. Teljes mértékben tisztában van azzal, hogy a webhelyen található bármely információ, adat, szöveg, fénykép, grafika stb. az adott személy / entitás felelőssége, akitől származik. Ilyen feltételek mellett semmilyen formában, sem közvetlenül, sem közvetve nem tehetünk felelőssé a webhely tartalmáért, beleértve, de nem kizárólag, csonka, hiányos vagy helytelen információkat vagy azok használatának bármilyen következményét.

Reklám és linkek más oldalakra. Ön elfogadja a következőket: a webhely üzemeltetői, rendszergazdái és / vagy tulajdonosai semmilyen módon nem felelősek a kapcsolataikért vagy következményeikért, amelyek eredetileg, de nem kizárólagosan, beszerzésekből, versenyeken való részvételből, promóciókból vagy bármilyen más eredményekből származnak, kapcsolat típusa / kapcsolat / tranzakció / együttműködés / stb. amelyek bekövetkezhetnek Önök és azok között, akik közvetve vagy közvetlenül közvetítik magukat általunk.

Üzemeltetői, rendszergazdái és / vagy tulajdonosai sem anyagi, sem egyéb módon, közvetlenül vagy közvetve nem tehetők felelőssé a fentiekért. Szerzői jog a webhely teljes tartalma - képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webes grafika, szkriptek, programok, logók, adatbázisok - az SC Online Business Logistic SRL és beszállítóinak tulajdonát képezi, és a szerzői jogi védelem. Az SC Online Business Logistic SRL vállalat hozzájárulása nélkül a fent felsorolt ​​elemek bármelyikét a hatályos törvények szerint büntetik.

Promóciók és versenyek. Megállapítjuk az általunk szervezett promóciók és versenyek szabályzatát. Ezeket a szabályokat a potenciális résztvevők csak ezen weboldalon ismerik meg. A promóciók csak azoknak a megrendeléseknek kedveznek, amelyek pontosan megfelelnek a webhelyen megjelenő szabályoknak.

Ezenkívül a promóciók csak azokra a megrendelésekre vonatkoznak, amelyeket a vállalat az akció érvényességének időszakában regisztrált, és csak a rendelkezésre álló készleten belül. Nem garantáljuk, hogy a termékek elérhetők a promócióhoz, és bármikor előzetes értesítés nélkül megszakíthatjuk vagy törölhetjük.

Korlátolt felelősség. A közzétett cikkekben említett vállalatok, termékek vagy szolgáltatások az adott vállalatok bejegyzett védjegyei. A bejegyzett védjegyek kizárólag elemzés céljából használhatók, és nem jelentenek reklámot az adott vállalat számára. Nem vállalunk felelősséget olyan személyek vagy cégek iránt, akik nem megfelelő információkra vagy véleményekre támaszkodnak, vagy azokra támaszkodnak, amelyek ezen az oldalon találhatók.

Nem vállalunk felelősséget: semmiféle kárért (közvetlen, közvetett, véletlenszerű vagy nem), amely a webhelyen bemutatott információk használatából vagy képtelenségéből származik, a tartalom hibáiból vagy kihagyásaiból, amelyek bármilyen fajta veszteségek. Az információkat csak személyes használatra nyomtathatja ki. Az információk nem reprodukálhatók, nem terjeszthetők és nem továbbíthatók más személyek számára, és semmilyen módon nem építhetők be más dokumentumba vagy anyagba szerzőik előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Viták és konfliktusok. Az illetéktelen hozzáférés minden kísérletéről és minden csalási kísérletről be kell jelenteni az illetékes hatóságokat. A vállalat és az ügyfelek közötti esetleges konfliktusokat a két fél megállapodása alapján próbálják békés úton megoldani. Ha ez nem lehetséges, akkor ezen a területen a román jogi rendelkezéseket kell alkalmazni, és a konfliktusok megoldása a román bíróságok hatáskörébe tartozik.

A termékek garanciát tartalmaznak.
A termékek a rendelkezésre álló készleten belül vannak.
A képek informatívak lehetnek.

A honlapon megjelenített termékek vételára az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban) van feltüntetve.

A termékek mellett feltüntetett vételár nem tartalmazza a kiszállítás költségét. Külön csomagolási költség azonban nem kerül felszámításra.

A termékek ára Magyar Forintban (Ft) kerül feltüntetésre.

 

Ön  kifejezetten elfogadja és megérti, hogy:

 Sem közvetlen, sem közvetett módon nem garantáljuk, hogy:

  • a szolgáltatás az Ön igényeinek megfelelő lesz;
  • A szolgáltatás megszakítás nélküli, biztonságos és hibamentes lesz;
  • a szolgáltatás révén térítés ellenében vagy ingyenesen megszerzett információk, adatok, képek, termékek minősége megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak;

A szolgáltatást a tulajdonosok vagy az adminisztrátorok bármikor megszakíthatják, előzetes értesítés nélkül és bármiféle igény nélkül;

A szolgáltatás révén nem nyújtanak garanciát vagy bizonyosságot, csak azokat, amelyeket a szolgáltatás nyújtásának jelen feltételei kifejezetten meghatároznak;

Ön közvetlenül és teljes mértékben felelős az adatok, információk, képek, szöveges, hang- vagy videofelvételek bármilyen tevékenységéért és / vagy tartalmáért, vagy bármilyen más hozzájárulásért, amelyet Ön a jelen feltételek alapján tesz és / vagy elérhetővé tesz és / vagy továbbít;

A vis maior felmenti az arra hivatkozó felet a törvény feltételei alól;

Nem vagyunk felelősek, és semmilyen módon sem közvetlenül, sem közvetve nem vonhatók felelősségre a szolgáltatás igénybevételéből eredő bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért és / vagy problémáért.

Ha az árakat vagy a készletre, termékekre / akciókra vonatkozó egyéb részleteket helytelenül jelenítették meg, többek között azért, mert helytelenül adták meg őket az adatbázisban, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk a termék szállítását és telefonon vagy e-mailben értesítsük az ügyfelet / a lehető legrövidebb idő alatt, ha a terméket még nem szállították le, olyan fizikai vagy szoftverhiba esetén , amely miatt az ügyfél más, hibás, eltérő színű vagy bármilyen jellegű terméket kapott ellenkező esetben csak azt a jogot vállaljuk, hogy a terméket saját költségén kivonjuk a vásárlótól, és visszatérítjük a fogyasztó által fizetett értéket. 

A honlapon bemutatott termékek jellemzőit a gyártók és / vagy beszállítók veszik át / teszik elérhetővé, és az Eladó nem vállal felelősséget ezen információk helyességéért.

 Az ezen a honlapon található termékek ára tájékoztató jellegűek, és előre nem jelentett változáson eshet át. A Honlapon bemutatott promóciók az említett időszakon belül érvényesek / amennyiben egy időszakot nem említenek, akkor a rendelkezésre álló készletek határain belül érvényesek. Az ezen a webhelyen bemutatott összes termék a rendelkezésre álló fizikai készleten belül elérhető. A készlet kimerülése esetén az eladó képviselője alternatívákat kínál más hasonló termékek megjelenésével és műszaki specifikációival való bemutatásával a megrendelt termékkel, amelynek készlete kimerült.

 Ezenkívül a képeket a honlaponon mutatjuk be példaként, és a leszállított termékek bármilyen módon eltérhetnek a képektől, a jellemzők, a gyártók előzetes értesítése nélküli kialakításának változása miatt.

 Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a honlapon található bármely információt kiegészítse és módosítsa.

 A webhelyen bemutatott termékek és / vagy szolgáltatások által okozott bármilyen problémát a felhasználó írásbeli értesítésétől számított 15 munkanapon belül békés úton oldják meg. 

Az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, költségért, perért, követelésért, kiadásért vagy egyéb kötelezettségért, ha azokat közvetlenül az Általános Szerződési Feltételek be nem tartása okozza.

 Az Eladó nem vállal felelősséget a Weboldal nem működése következtében keletkezett károkért, valamint azokért a károkért, amelyek a Webhelyen közzétett egyes linkek elérésének lehetetlenségéből erednek.

 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékek esztétikai hiányosságaival kapcsolatos esetleges panaszokat figyelembe vesszük, és csak akkor elemezzük, ha azokat a termék átvételétől számított első 48 órában hirdetik meg.

 A megrendelés regisztrációja nem jelenti annak megerősítését. A megrendelés elfogadása után üzemeltetőink feldolgozzák a szállítás részleteinek megerősítése és megállapítása érdekében.

A megrendelések szállítási ideje a megrendelés visszaigazolásától számítva 24-72 óra (kivéve a szombatot és vasárnapot, a munkaszüneti napokat, valamint a törvényes ünnepeket). Azon termékek esetében, amelyeket közvetlenül az SC Online Business Logistic SRL importált és nincsenek raktáron, a szállítási idő legfeljebb 20 munkanappal meghosszabbítható.

A húsvéti es téli ünnepek alatt, a Black Friday rendezvényen, valamint az egyéb promóciós kampányok teljes időtartama alatt a megrendelések feldolgozása, valamint kiszállítása 7-20 munkanapot vehet igénybe.

 A Webhely elérése azt jelenti, hogy a FELHASZNÁLÓK elfogadják, hogy személyes adataikat az Online Business Logistic SRL vállalat tárolja és dolgozza fel. Ezen adatok feldolgozásának célja: adatbázis létrehozása statisztikai jelentésekhez, információk az akciókról vagy bármely más kampányról vagy tevékenységről, amelyet az Online Business Logistic SRL bármilyen kommunikációs eszközzel (levél, e-mail, telefon, SMS stb.) folytat.

 Adatgyűjtés - különféle módszerekkel és speciális eszközökkel történik, például: professzionális forgalomkövető szoftver, hírlevélkezelő alkalmazás, az online kérdőívek segítségével az adatbázisban tárolja a webhelyen elérhető különböző kapcsolatfelvételi űrlapokat, amelyeket a felhasználók kitöltenek. stb

 IP-címeket használunk a böngészési szokások elemzésére, a webhely adminisztrációjára, a felhasználói érdeklődés nyomon követésére és a demográfiai információk gyűjtésére belső használatra. Mindezek célja a webhely használatának megkönnyítése, és a felhasználók érdekeinek megfelelő információk közzététele. Az IP-címeknek semmi közük a személyes adatokhoz.

 Az "Adatvédelmi irányelvek" elfogadásával a felhasználók teljes mértékben vállalják az esetleges kockázatokat.

 Különleges körülmények: Parfümök és kozmetikumok

Figyelembe véve a termékek jellegét és a kozmetikai termékek forgalmazására vonatkozó jogszabályokat a GEO 34/2014. 16, Az ügyfél vállalja, hogy a termékeket kifogástalan állapotban, fel nem használt, teszteletlenül, az eredeti tömítéssel és a csomagolással sértetlenül adja vissza. Azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, egészségvédelmi és higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni. Ezenkívül a termékeket az összes tartozékkal, mintával / ajándékkal együtt kell visszaküldeni, pontosan úgy, ahogy azokat az Ügyfél kézhez kapta.

Ön, mint felhasználó, teljes mértékben egyetért a fentiekkel!