Általános Felhasználási Feltételek

A termékek megvásárlása vagy egyszerűen ezen a webhelyen történő látogatás magában foglalja ezen feltételek elfogadását. A helyszín legjobb használatához ajánlatos figyelmesen elolvasni a feltételeket. A www.ManiaMall.hu online áruházat az SC Online Business Logistic SRL üzemelteti a Sebes, DJ 106K út, 124 sz., Alba Megye, Románia, Adószám: RO34444334, Cégjegyzékszám J01/345/2015.

Cégünk, az Online Business Logistic SRL, ÁFA-fizetőként regisztrálva van Magyarországon a 30477702-2-51 ÁFA adószám alatt:

Adószám: 30477702-2-51
Közösségi adószám: HU30477702 - Érvényesség kezdete: 2019-04-08


Feltételezzük a jogot, hogy ezeket a rendelkezéseket további értesítés nélkül megváltoztassuk. Az áruház termékképei bemutatásra kerülnek. Ezek néha eltérhetnek az azt bemutató terméktől. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy bizonyos megrendelések esetén teljes vagy részleges előlegfizetést kérjünk. Szolgáltatásaink magukban foglalják az adminisztratív és kereskedelmi kommunikációkat, amelyeket akkor küldünk Önnek, amikor úgy dönt, hogy regisztrál.


Ön elfogadja és egyetért azzal, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a webhelyen, megszakíthatunk bármilyen tevékenységet a webhelyen, vagy archiválhatjuk a webhely tartalmából, és ha más oldalakra hivatkozunk, nem garantálunk / vagy semmi esetre sem erősítheti meg az ilyen webhelyeken található információk típusát. Továbbra is értékelni kell, hogy meglátogatja ezeket a webhelyeket, vagy nem, vagy figyelembe veszi az ott található információkat.


A regisztrációs kötelezettségek

A Szolgáltatás igénybevételével Ön beleegyezik abba, hogy valódi, pontos, aktuális és teljes körű tájékoztatást nyújt Önről a Felhasználó regisztráció részében meghatározottak szerint, és Ön vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes mértékben adja meg. Ha úgy véljük, hogy ezt a kötelezettséget nem tartja tiszteletben, fenntartjuk a jogot, hogy rögzített vagy határozatlan időre hozzáférjenek a szolgáltatás igénybevételéhez előzetes értesítés nélkül.


Rendelés a webhelyünkről

Rendelhet velünk a check-out-űrlappal vagy a telefonos segítségével. A megrendelés után egy proforma számlát fog kapni, amely részletezi a megrendelt termékeket és a személyes adatokat. Ha hibát észlel a megrendelésében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ha ez nem történik meg, akkor megértjük, hogy elfogadja a megrendelés adatait (árak, termékek, szállítási vagy számlázási adatok stb.), Ahogy írják. A megrendelés elfogadása a mi részünkön akkor történik, ha e-mailben értesítik, hogy a futárszolgálat átvette a csomagot.


Rendelés elutasítása

Amikor elutasítja a megrendelést, e-mailben értesítést kap az elutasítás okáról. Elutasíthatjuk a megrendelést, ha:

- nincs raktáron a megrendelt termék
- banki átutalás esetén a fizetés nem fejeződött be.
- ha a megrendelése nem haladja meg a 2000 HUF értéket.
- hiba volt az árhoz vagy a termékleíráshoz
- ön nem jogosult megrendelésre (Ön törvényes kor alatt van, a múltban megrendelt terméket nem vette át, stb.).

A maniamall.hu-nál elrendelt megrendelés eredeti állapota, és annak megerősítése után, hogy a termékek raktáron vagy beszállítón vannak, a megrendelés nem támogatható, ha nincs megerősítve.


Visszatérési feltételek

Azt akarjuk, hogy teljes mértékben elégedettek legyünk, amikor termékeket vásárol tőlünk. Ha nem elégedett a megvásárolt termékekkel, akkor visszaadhatja őket, és visszaadjuk a megrendelés értékét. A román törvény előírja: A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy lemond a vásárlásról, büntetés nélkül és indoklás nélkül, a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül.


Az ügyfelek a vásárolt termékeket eredeti csomagolásukban a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül, büntetés nélkül és minden ok nélkül visszaadhatják. A termék visszaküldése az ügyfél költségén történik, ugyanazzal a szállítási szolgáltatással, mint a szállítmány. A megrendelés értékét a szerződésnek az ügyfél által megadott bankszámlán történő megírásától számított 30 napon belül visszaadjuk. A visszatérési összeg és a visszatérési feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket.


Az információ a megrendelőlapon fogják használni, hogy küldjön megrendelés visszaigazolások, a lehetséges akciók, hírlevelek, magazinok, stb Vállaljuk, hogy nem tesz közzé, illetve nem adjuk kapcsolatos információkat tartalmazó adatbázis a személyes adatok az ügyfelek.


Regisztrálása, jelszó és a viselkedés tagjaként

A regisztrációval tagjaként akkor ki kell választania egy felhasználónév (e-mail cím) és jelszavát.

Ön a felelős (a) megőrzésre egy jelszót tagjaként ezen az oldalon, bármilyen tevékenység mellett végzett felhasználónevét teljesen az Ön felelőssége. Ön vállalja, hogy azonnal értesítsen minket bármely vesztesége jelszavát vagy jele jogosulatlan tevékenység keretében a felhasználónevét. Ön teljes körű tájékoztatást, mert minden információ, adat, szöveg, kép, grafika, stb ezen az oldalon a felelős személy / szervezet, amelyből származik. Ilyen körülmények között nem lehet semmilyen módon, közvetlenül vagy közvetve, tehető felelőssé webhely tartalma, beleértve, de nem kizárólagosan, az információ csonka, hiányos vagy hibás vagy bármely következményei azok használatát.


Reklám és más oldalakra mutató linkeket

Ön egyetért azzal, hogy: operátorok, rendszergazdák és / vagy weboldal tulajdonosai semmilyen módon nem felelős kapcsolatok vagy a következményekkel járna, de nem kizárólagosan, felvásárlások részvétel versenyek, akciók, promóciók, vagy bármely más típusú kapcsolat / kapcsolat / tranzakció / együttműködés / stb merülhetnek fel közted és bármelyik azokat, akik közvetlen vagy közvetett támogatása rajtunk keresztül.


Operátorok, rendszergazdák és / vagy annak tulajdonosai nem tehető semmilyen anyagi vagy más formában, közvetlenül vagy közvetve felelős a fent említett. Copyright Minden tartalom az oldalon - képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, web grafika, szkriptek, programok, logók, adatbázisok - tulajdona SC Online Business Logistics SRL és a szállítói és védi a törvény szerzői jogi védelem. Használja nélkül SC Online Business Logistics SRL bármely fent felsorolt ​​tételek büntetendő.


Te, mint felhasználó teljes mértékben egyetért a fentiekkel.


Promóciók és versenyek

Tűztük rendeletek akciók és versenyek szervezünk. Ezek a szabályok közöljék a potenciális résztvevők csak saját honlapján. Akciók hasznot csak azokat a megbízásokat a szabályok betartásának felkerül az oldalon.


Szerint a sürgősségi rendelet nem. 34/2014 fogyasztói jogokról szóló szerződések szakemberek módosításáról és kiegészítéséről egyes jogszabályok: Lejárta előtt a visszavonás, a fogyasztónak joga van elállni ettől a szerződéstől anélkül, hogy indokolja a döntést, hogy vonja vissza ne okozzon semmilyen költséget eltérő említett 13. §. (3) bekezdése és 14. cikke Rendelet No.34 / 2014 számított 14 napon belépnek a fizikailag birtokba a terméket. Vissza költségeket a fogyasztó.


A visszaküldött termék kell lennie ugyanabban az állapotban szállították (eredeti csomagolásban minden tartozékkal, a címkék ép és dokumentumokat az őt kísérő). Nem fogadunk termék adóbevallásában a fizikai változások lövések, forgácsolás, karcolás, ütés, az esetleges túlzott használat és / vagy illetéktelen beavatkozások stb.


Visszautalás

Az eladó visszatéríti a termék számított értékét legfeljebb tizennégy (14) napon belül a termék átvételének napjától kezdődően.


A promóciók csak a cég által rögzített megrendelésekre vonatkoznak, a promóció érvényességi ideje alatt és csak a rendelkezésre álló készlethatáron belül. Nem garantáljuk a promóciós termékek raktárkészletét, és bármikor, előzetes értesítés nélkül megszakíthatjuk vagy törölhetjük.


A felelősség korlátozása

A közzétett cikkekben említett vállalatok, termékek vagy szolgáltatások a saját cégek védjegyei. Bármely bejegyzett védjegynév használata csak elemzési célokra szolgál, és nem a vállalat hirdetése. Nem vállalunk felelősséget semmilyen olyan személy vagy vállalat felé, amely nem használja vagy támaszkodik az ezen az oldalon található nem megfelelő információkra vagy véleményekre.


Mi sem vállalunk felelősséget semmilyen kárért (közvetlenül, közvetve, véletlenül vagy más módon), amely a webhelyen megjelenő információk felhasználásából vagy alkalmatlanságából ered, bármilyen típusú hibát vagy hiányosságot okozhat a tartalomban. veszteségnek. Az információ csak személyes használatra történhet. Az információkat nem szabad másolatot készíteni, terjeszteni vagy továbbítani egy másik személynek, illetve semmilyen módon nem lehet más dokumentumban vagy anyagban beépíteni a szerzőik előzetes írásbeli engedélye nélkül.


Viták és konfliktusok

Minden olyan kísérletet, amely jogosulatlan hozzáférést biztosít a helyszínhez, és minden csalási kísérletet, jelenteni kell az illetékes hatóságoknak. Bármilyen konfliktust a vállalat és az ügyfelek között megpróbálnak békés úton megoldani a két fél egyetértésével. Ha ez nem lehetséges, jogi rendelkezések ezen a területen alkalmazandók, és a konfliktusok megoldása a bíróságok felelőssége.


A termékek tartalmaznak garanciát.
A termékek a készlethatáron belül vannak.
A képek informatív jellegűek lehetnek.


Elfogadja és tudomásul veszi, expres modban hogy: nem garantálunk semmiféle képpen, sem direkt sem indirekt módon, hogy: a szolgáltatás az ön igényeinek megfelelően történik; az információ minősége, az adatok, a képek, az ingyenesen vagy a szolgáltatáson keresztül ingyenesen megszerzett termékek megfelelnek az ön igényeinek és elvárásainak; a szolgáltatást a tulajdonosok vagy az adminisztrátorok bármikor, előzetes értesítés nélkül bármikor megszakíthatják, és az ön részéről semmilyen követelés nélkül; a szolgáltatáson keresztül nem nyújtanak semmilyen garanciát vagy biztosítékot, mint amilyen kifejezetten a jelen szolgáltatási feltételekben szerepel; ön közvetlenül és teljes mértékben felelős minden olyan adat, információ, kép, szöveg, audió vagy videofelvétel vagy bármely más hozzájárulásért végzett tevékenységért és/vagy tartalmáért, amelyet a jelen feltételek szerint készít és/vagy tesz hozzáférhetővé és/vagy továbbít. szolgáltatás; a vis maior a törvény alapján felmenti a felek hivatkozását; nem vagyunk felelősek, és semmilyen módon, közvetlenül vagy közvetve nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért és/vagy közvetlen vagy közvetett kárért a szolgáltatás igénybevétele következtében.

Az eladó nem felelős és nem vállal felelősséget a weboldalban közzétett vagy karbantartott információk hibáiból, pontatlanságából vagy inaktivitásából eredő károkért, amelyek nem az ő hibájából adódnak.


Ha a termékek/promóciók árait vagy egyéb adatait félrevezetették, többek között azért, mert tévesen bevitték az adatbázisba, jogunk van a termék kézbesítésének megszüntetésére és a telefon/e-mail a legrövidebb időn belül, a hibáról, ha a terméket még nem szállították le.


A termék jellemzői a helyszínen veszik/gyártók által biztosított és/szállítók és Eladó nem vállal felelősséget a helyességét ezt az információt.


Az árak a termékek ezen az oldalon tájékoztató jellegűek és változhatnak előzetes bejelentés nélkül. Akciók a helyszínen rendelkezésre állnak az időtartam/ha nem közlik egy darabig, azok érvényesek keretein belül rendelkezésre álló készletek. Minden termék ezen az oldalon állnak korlátozott készlet áll rendelkezésre fizikai. Ha a készletek kimerülése eladó nyújt alternatívát bármely más hasonló termék megjelenése és műszaki a megrendelt termék, amelynek készlet kimerült.


A képek kerülnek bemutatásra a honlapon, mint egy példa, és a szállított termékek eltérhetnek a képek bármilyen módon a változó jellemzői, kialakítása értesítés nélkül a gyártók.


Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon található információkat kiegészítse és módosítsa.


A SITE-en benyújtott termékek és/vagy szolgáltatások által okozott problémákat békésen rendezik 15 napon belül, miután a FELHASZNÁLÓ a problémákat írásban értesítette.


Az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, költségért, folyamatért, követelésért, költségért vagy egyéb felelősségért, ha azok közvetlenül a Szerződési Feltételek nem teljesítéséből erednek.


Az Eladó nem vállal felelősséget a Webhely meghibásodásából eredő károkért és azokért, amelyek a Webhelyen közzétett bizonyos linkek elérésének lehetetlenségéből erednek.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a termék esztétikai hiányosságaira vonatkozó panaszokat figyelembe veszik, és csak akkor veszik figyelembe, ha azokat a termék beérkezését követő első 48 órán belül igénylik.


A megrendelés regisztrálása nem megerősíti. A megrendelés beérkezése után a kezelőink feldolgozzák, hogy megerősítsék és meghatározzák a szállítási adatokat. A szállítási idő 1-3 munkanap a megrendelés visszaigazolása után.


A megrendelés kézbesítési ideje 24-72 óra a megrendelés visszaigazolásától (a nem működő szombaton és vasárnapon kívül, valamint a törvényes ünnepek). Az SC Online Business Logistic SRL által közvetlenül behozott és nem raktáron lévő termékek esetében a szállítási határidő legfeljebb 20 munkanappal meghosszabbítható.


Húsvéti, téli, fekete pénteken, valamint egyéb promóciós kampányoknál a megrendelés és a szállítás 7-20 munkanapig tarthat.


A SITE elérése azt jelenti, hogy a FELHASZNÁLÓK elfogadják, hogy személyes adataikat megőrzik és feldolgozzák az Online Business Logistic SRL. Ennek az adatfeldolgozásnak az a célja, hogy adatbázist hozzon létre a statisztikai jelentések készítéséhez, a promóciókról vagy bármely egyéb kampányról vagy tevékenységről, amelyet az Online Business Logistic SRL bármilyen kommunikációs eszközzel (posta, e-mail, telefon, SMS stb.).


Adatgyűjtés - sokféle módon és eszközzel történik, mint például: professzionális forgalomkövető szoftver, hírlevélkezelő alkalmazás, adatbázis-mentés a különböző elérhető formanyomtatványokról, amelyeket a felhasználók online lekérdezésekkel egészítenek ki stb.


IP-címeket használunk a böngészési szokások elemzésére, a webhely kezelésére, a felhasználói érdekek követésére és a demográfiai adatok belső felhasználásra történő összegyűjtésére. Mindezek célja, hogy növelje a helyszín könnyebb használatát és a felhasználók érdekeit jobban megfelelő információk közzétételét. Az IP-címeknek nincs semmi közük a személyes adatokhoz.


Az "Adatvédelmi irányelvek" elfogadásával a felhasználók teljes potenciális kockázatot vállalnak.