Áruvisszaküldési Jog

Visszatérési politika

  • Online vásárolt termékek esetében:

Az online vásárolt termékek visszaküldhetők az O.G. 34/2014, ha a vevő elégedetlen a termék teljesítményével vagy minőségével, vagy ha úgy találja, hogy a termék nem felel meg a követelményeinek. A termékeket az átvételtől számított 14 naptári napon belül, eredeti csomagolásban, ugyanolyan állapotban lehet visszaküldeni, ahogyan azokat átvették, szankciók/ büntetés nélkül és minden ok nélkül. A megrendelt termékek egyenértékű értéke a szerződés fogyasztó általi írásbeli felmondásának napjától számított legfeljebb 30 naptári napon belül kerül visszaküldésre.

A bankkártyával vásárolt termékek esetében a kibocsátó bank politikájától függően 1-30 napon belül feloldhatja az ügyfél számláján blokkolt összeget.

  • Általános visszatérési feltételek:

Azokat a termékeket, amelyek a megrendelés elküldése idején nem felelnek meg a helyszínen szereplő előírásoknak, a vevő további költségeinek bevonása nélkül lehet visszaküldeni, a hiányosság természetét meghatározó írásos értesítést követően. Az ügyfél kérheti a termék értékének visszaszolgáltatását vagy annak megfelelőnek való kicserélését.

A visszatérítés összege nem tartalmazza a szállítási költségeket. A fizikai változásokat, dudorokat, szilánkokat, karcolásokat, ütéseket vagy egyéb kopásjeleket mutató termékeket nem fogadjuk vissza.

A termékeket csak abban a csomagolásban lehet visszaküldeni, amellyel elküldték, és az összes dokumentummal együtt (felhasználói kézikönyv, garancia), a csomagolás a termék része. A termék csomagolásának vagy tartozékainak megsemmisítése vagy törése lehetetlenné teszi a termékek visszaküldését, és az SC Online Business Logistic SRL nem tehető felelőssé.

Az SC Online Business Logistic SRL további díjakat számíthat fel a használt termékek visszaszállításáért, károkért, csomagolás nélkül stb. a kezdeti állapotba való visszatéréshez, amelynek értéke a termék kezdeti értékének 0 és 50% -a lehet.

A fent említett termékek szállítási költségei a vevő felelőssége. Ha a terméket olyan időszakban vásárolták meg, amelyben ingyenes szállítási ajánlat van érvényben, akkor a terméket visszaküldik, az eredetileg az SC Online Business Logistic SRL által viselt szállítási költséget levonják annak értékéből. A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, ugyanazon szállítási szolgáltatás igénybevételével, amellyel a szállítás megtörtént.

Az interneten történő vásárlás esetén az elállás joga csak a fogyasztókat illeti meg. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

A 14 naptári nap elteltével a termékeket nem lehet visszaküldeni!

  • Visszaküldési eljárás:

Ha terméket szeretne visszaküldeni, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Töltse ki a termék-visszaküldési űrlapot, a www.maniamall.hu weboldalon.
  2. Tegye a terméket kartondobozba, az eredeti csomagolásba és az összes mellékelt tartozékkal együtt.
  3. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, átvesszük a visszaküldési űrlapot, és megkérjük a futárt, hogy vegye át az ön csomagját. Ebben az esetben nem kell megfizetnie a visszaküldési díjat a csomag átadásakor.

Ugyanakkor ön is visszaküldheti a terméket a két cím egyikére, a saját költségén (kérjük, említse meg ezt a tényt a visszaküldési kérelemben):

Magyarország: ManiaMall Webáruház, 6728 SZEGED, Kollégiumi út GLS Depó, Tel: +40740303370, e-mail: sales@maniamall.hu jóváhagyott expressz futárral - GLS

Románia: SC Online Business Logistic SRL, Str. DJ 106K, Nr. 124, Loc. Sebes, Jud. Alba, jóváhagyott expressz futárral (DPD, GLS).

Az ügyfél felelős a termék szállításra történő csomagolásáért.

  1. A szállítási költségeket az ügyfél viseli.
  2. A visszaküldendő termékeken nem lehet használati nyom.
  3. Utánvétellel ne küldje a termékeket, mert azokat nem fogadjuk el. A termék értékét, a visszaküldés beérkezése és igazolását követően, visszaküldik a számlára, a törvényben előírt visszatérítési határidőben, amley 30 nap!