Áruvisszaküldési Jog

Visszatérési Politika


A távolról vásárolt termék visszatéríthető az O.G. 130/2000 szerint, ha a vevő elégedetlen a termék teljesítményével vagy minőségével, vagy úgy találja, hogy a termék nem felel meg a követelményeknek. A termékeket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül vissza lehet küldeni eredeti csomagolásukban és ugyanolyan állapotban, mint a kapott, büntetés vagy bármilyen ok nélkül. A megrendelt termékek értékét a szerződés a fogyasztó általi írásbeli felmondásának napjától számított 30 naptári napon belül visszajuttatja.
A bankkártyával megvásárolt termékek esetében a kibocsátó bank az ügyfél számláján zárolt összeget a szabályzatától függően 1-30 napon belül fel tudja oldani.


Általános visszatérési feltételek:


Azok a termékek, amelyek a megrendelés elküldésének időpontjában nem felelnek meg a helyszín specifikációinak, a megrendelés hiányának további költségei nélkül visszaküldhetők a megrendelő írásbeli értesítése után. Az ügyfél kérheti a termék egyenértékűségének visszaállítását vagy a megfelelő cseréjét.
Visszatérési összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket. A visszatérések nem fogadhatók el olyan termékek esetében, amelyek fizikai változások, ütések, karcolások, karcolások, ütések vagy más kopás jelei.
A termékeket csak abban a csomagolásban lehet visszaküldeni, amellyel azokat szállították, és az összes dokumentummal együtt (felhasználói kézikönyv, garancia), a csomagolás a termék része. A termék csomagolásának vagy tartozékainak megsemmisítése vagy törése lehetetlenné teszi a termékek visszajuttatását, és az SC Online Business Logistic SRL nem tehető felelőssé.
Az SC Online Business Logistic SRL további díjakat számíthat fel a használt termékek visszaküldéséért, a károkért, csomagolás nélkül stb. a kezdeti állapotba való visszatéréshez, amely a termék kezdeti értékének 0 és 50% -a között lehet.
A fent említett termékek szállításának költsége a vásárló felelőssége. Ha a terméket olyan időpontban vásárolták meg, amikor egy ingyenes szállítási ajánlat érvényes, ha a terméket visszajuttatják, az SC Online Business Logistic SRL által eredetileg viselt szállítási költséget levonják az összegből. A termék visszaküldése az ügyfél költségén történik, ugyanazzal a szállítási szolgáltatással, mint a szállítmány.
14 naptári nap elteltével a termékeket már nem lehet visszaadni.


Visszatérési eljárás:


Ha vissza szeretne küldeni egy terméket, kövesse az alábbi lépéseket:


1. Töltse ki a termék visszaküldési űrlapot és küldje el az Online Business Logistic SRL-nek e-mailben az ungaria@maniamall.ro címen.
2. A terméket eredeti, sértetlen, eredeti dobozában, a kapott összes tartozékban, beérkezett dokumentumokban kötelezően elküldeni. A dokumentumokat megfelelően be kell csomagolni egy másik dobozba, nem a termék dobozába, vagy a dobozhoz csatolt borítékba (kívül).
3. Az alábbi lépések elvégzése után kérjük, küldje el a terméket az Online Business Logistic SRL e-mailben vagy telefonon kapott címére egy express futárral (DPD futár), megadva az "Online Business Logistic SRL visszatérése" csomagot. A vásárló felelős a termék csomagolásáért és a szállításhoz szükséges dokumentumokért.
4. A szállítási költségeket a vásárló jogszerűen terheli. Ha a csomagot a rendeltetési helyére szállítja, akkor a szállítási költséget és az esetleges további futásteljesítményt is fel kell számítania.


A visszatérési csomagokat az SC Online Business Logistic SRL, Sebes, DJ 106K út 124 sz, Alba Megye, irányítószám: 515800, Románia címre kell visszaküldeni.


Tel.: +40 749 151 050