bestway vízi csúszda 1 fő részére, hosszúság 5m

5780 HUF
Rövid leírás:
 Bestway Vízi csúszda 1 fő részére, Hosszúság 5m   MŰSZAKI: - életkor: 3 éves. - Méretek (hossz / szélesség): 549 / 82cm. - vízkapacitás: 38L. - Csomagolási méretek...
MXY-7584
Nincs készleten

leírás

 Bestway Vízi csúszda 1 fő részére, Hosszúság 5m

 

MŰSZAKI:

- életkor: 3 éves.

- Méretek (hossz / szélesség): 549 / 82cm.

- vízkapacitás: 38L.

- Csomagolási méretek (hossz / szélesség / magasság): 30 / 4,5 / 24cm.

- súly: 1,2 kg.

Forró nyár és napsütéses napok arra ösztönzik Önt, hogy játsszon a kertben található gyepen. Még vonzóbbak lehetnek, ha a közös rivalizálás miatt extra érzelmeket adnak. Forró napokon is kellemes vízzel hűlni.

A vízkészülék szórakoztató, örömteli és hűvös. Mindez a szabadtéri fizikai tevékenység részeként. A készülék sima és rugalmas anyagból készül, és ellenáll a sérüléseknek. Lehetővé teszi a különböző lágy talajtípusok használatát is.

A csúszka közvetlenül a tömlőből történő betáplálása biztosítja a folyamatos vízellátást, ami jelentősen csökkenti a súrlódást, és gond nélkül gondoskodik, és biztonsági feltételek mellett. A vízellátás és az áramlás folyamatosan növekszik, és így magasabb érzelmi szintet kínál.

A készülék hossza kb. 5 méter, ezért mérete a vízisportok amatőr amatőrjei számára, a kiváló szórakozás igazán szilárd adagjának garanciája.

A készlet tartalmaz egy tapaszt, amely lehetővé teszi a szúrás javítását.

 

 

 

 

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták