Díszek színes csövek kerékpárhoz, 80 darab, hossza 30 cm, sárga színű

2140 HUF
Rövid leírás:
Díszek színes csövek kerékpárhoz, 80 darab, hossza 30 cm, sárga színű   ADATOK - szín: sárga. - darab méret (hosszúság / szélesség): 30 / 0,5-0,6 cm. - belső átmérő: ~...
MXY-5999-GALBEN
28 Készleten
+

leírás

Díszek színes csövek kerékpárhoz, 80 darab, hossza 30 cm, sárga színű

 

ADATOK

- szín: sárga.

- darab méret (hosszúság / szélesség): 30 / 0,5-0,6 cm.

- belső átmérő: ~ 0,5-0,4 cm.

- darab készlet: 80.

- beállított súly: 260g.

Impresionantul aspect al bicicletei sau motocicletei nu numai că subliniază estetica sa, dar și caracterul proprietarului. Tuburile de spițe sunt din plastic si pot fi montate ușor, fără utilizarea unor unelte suplimentare.

A rugalmas és egyidejűleg tartós elemeket a kívánt hosszúsághoz igazítjuk, esetleg vágással. Az alaphossza 30 cm, így 28 kerek átmérőjű kerekekre alkalmasak, és ha kisebb kerekekre kell őket illeszteni, akkor a kívánt méretre vághatja őket.

Az intenzív színek vonzóbbá teszik a kerékpárt vagy a motorkerékpárot. Hogy felszerelje őket, óvatosan tágítsa meg a hegyét, és óvatosan nyomja meg a hangszórót. A cső felépítése merevebbé teszi és alkalmazkodik a küllők vastagságához. A csöveket meg lehet mosni a járművel, így nem kell őket eltávolítani a kerékpár vagy a motorkerékpár karbantartása előtt.

Színes műanyagból készülnek, felületkezelés nélkül, így nincs veszélyük a színek elvesztésére. A dekorációs funkció mellett a csövek szintén a biztonságot javító elem. A megkülönböztető színük felhívja a figyelmet, ami láthatóvá teszi a járművet az úton. A készlet 80 egyszínű elemből áll. Elegendő a kerékpár vagy a motorkerékpár mindkét kerekét szabványos számú küllőkkel felszerelni

 

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták