Expressz összecsukható kerti pavilon sátor, 3x3m méret, kék szín

24137 HUF
Rövid leírás:
Expressz összecsukható  kerti pavilon sátor, 3x3m méret, kék szín Ideális pavilon a kertbe partik, rendezvények, koncertek alatt. Véd a naptól, az esőtől vagy a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól....
MPL-PG-001-ALBASTRU
Nincs készleten

leírás

Expressz összecsukható  kerti pavilon sátor, 3x3m méret, kék szín

Ideális pavilon a kertbe partik, rendezvények, koncertek alatt. Véd a naptól, az esőtől vagy a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Kereskedelmi sátraként is tökéletesen működik. A pavilon teteje speciális anyagból készül, vízálló poliészterből. 
Az alsó részen viszont van egy 30 UV-szűrő, amely visszatükrözi a napsugarakat. A szerkezet acélból készül, amely szilárdságot és stabilitást kínál. A sátor lába horgonyok segítségével megerősíthető. 
A készlet tartalmazza a fedelet a tároláshoz és szállításhoz. 
Műszaki adatok: 
- Méret: 3x3m 
- Magasság: 2,6m 
- Anyag: Acél + Poliészter 
- Szín: kék 

 

 

FIGYELEM!
A pavilont ne tegye ki erős széllökéseknek, heves esőzéseknek és jégesőnek!
A pavilon árnyékolási célokat szolgáló szezonális termék, melynek alapvető rendeltetése a napsütés elleni védelem, nem áll ellen nagy erejű szélnek és esőnek!
Az időjárás-előrejelzésben az erős szél vagy a kedvezőtlen időjárási viszonyok elleni figyelmeztetések esetén javasoljuk, hogy csukja össze a sátratat, és csak az időjárás javulása után használja újra!
Mindig használja a rögzítő készletet! A panasz benyújtásának joga a fenti üzemeltetési utasítás be nem tartása esetén lejár!
A kedvezőtlen időjárási viszonyok által okozott károkról nem lehet panasz!

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták