Garancia Feltételek

Garanciális feltételek:

- Az SC Online Business Logistic SRL-től vásárolt bármely termékre a jótállás vonatkozik.

- A hibás terméket futárral küldi el cégünknek.

- Az oda-vissza szállítást az SC Online Business Logistic SRL támogatja azokra a termékekre, amelyekre a garancia érvényesült.

Ha a jótállás időtartama alatt a termék meghibásodik, vélelmezni kell, hogy a hiba oka a teljesítés időpontjában megvolt. Ilyenkor önnek csak azt kell bizonyítania, hogy a termék meghibásodott. Webáruházunknak ugyanakkor jogában áll a hiba okát független szakértővel kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék hibájának oka a termék átadásakor már valóban fennállt-e.

Jótállás keretében ön a kellékszavatosságnál már említett igényt (először kijavítás vagy kicserélés, majd árleszállítás vagy elállás iránti) érvényesíthet webáruházunknál. Az igények érvényesíthetőségére (sorrend, költségviselés, stb.) a kellékszavatosságnál leírtak vonatkoznak.

 Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát:

- szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás, vagy annak megbízottja végezte el, illetve ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)

- rendeltetés-ellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,

- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,

- elemi kár, természeti csapás okozta.

Ugyanakkor a garancia érvényét veszti, ha az általunk küldött terméken változtatások történtek, ha a termék nem műszaki okból hibásodott meg (pl.: víz, ütések, hibás összeszerelés, repedések, szakadások stb.).

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a fogyasztó - elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a vállalkozásnak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

FIGYELEM !!!

- A termék garanciális kijavítása visszaküldéséhez, önnek szükséges kitölteni a Termék Garanciális Javítása Űrlap -ot

- Csak a hibás terméket küldje el.

- Miután kitöltötte az űrlapot, a lehető legrövidebb időn belül, átvesszük és ezután tájékoztatjuk a csomag szállításának módjáról.

 

Általános jótállási feltételek:

- Magánszemélyek - 12, 24, 36 hónap

- Jogi személyek - 12 hónap

Kivétel:

Termékek a fogyóeszközök kategóriájából: Izzók - 3 hónap

Garanciális cím:

SC Online Business Logistic SRL

Str. DJ 106K, Nr. 124, Loc. Sebes, Jud. Alba, Cod Postal: 515800

Telefon: +40740303370

A termékeket garancia alapján kicseréljük közvetlenül cégünknél, vagy bizonyos esetekben a beszállítónktól.

Vállaljuk a termék cseréjét a garanciális időszak alatt.

Ha egy terméket ki kell cserélni, és termékünk már nincs készleten, akkor a befizetett pénzösszeg visszatéríthető.

 

Köszönjük, hogy a ManiaMall.hu webáruházat választotta!

A SZÁMLÁT és a GARANCIÁT csak elektronikus formában állítják ki, és e-mailben küldik el az ügyfélnek. Ezeket a dokumentumokat bármikor letöltheti a weboldalrol, telefonon vagy e-mailben igényelheti őket (sales@maniamall.hu). Bizonyos esetekben a garancia csak a számla alapján adható meg. Az Online Business Logistic SRL által értékesített összes termékre garancia vonatkozik.