Hordozható számítógép asztal és egér tartó, összecsukható lábak és állítható szög, fekete szín

48 cm, 1.45 kg, Fekete, Laptop állvány
8200 HUF
Listaár: 10935 HUF
Rövid leírás:
Hordozható - kompakt méretének és összecsukható lábainak köszönhetően utazásra is szállíthatja; összecsukva viszonylag kis helyet foglal el. Alumíniumból és műanyagból...
MXY-6224
75 Készleten
+

leírás

Hordozható - kompakt méretének és összecsukható lábainak köszönhetően utazásra is szállíthatja; összecsukva viszonylag kis helyet foglal el. Alumíniumból és műanyagból készült.

SPECIFIKÁCIÓK - hajtogatott asztali méretek (hossz / szélesség / magasság): 27 / 54,5 / 4,5 cm; súly 1,45 kg.

Szabályozás/beállítások - A dőlésszög beállítása az egyszerű használat, a fokozott kényelem és a laptopzáró fedél meghatározása érdekében határozza meg annak stabilitását, hogy ne csúszon le az asztalról.

Az állítható lábak különböző pozíciókba állíthatók, ezért különböző helyeken használhatók, például egy székre ülve vagy az ágyban fekve. univerzális alkalmazás.

Egérpad - oldalra szerelhető, pozitívan befolyásolja az ízületek kényelmét és egészségét 

MŰSZAKI ADATOK:

- szín: fekete.

- a hajtogatott asztal méretei (hossz / szélesség / magasság): 27 / 54,5 / 4,5 cm.

- Súly: 1,45 kg.

- csomagolási tömeg: 1,69 kg.

- Az Acer E15 laptopot fotózáshoz használták.

 Ha sok időt töltesz a számítógépeden, dolgozol vagy használod hobbiban, akkor jobban tudod csinálni, mint korábban! Az „intelligens design” alkalmazás számos megoldást kínál a terméknek, és rendkívül funkcionális.

Kompakt szerkezete és viszonylag kis súlya miatt az asztal mozgatható, könnyen hordozható. Kompakt méretéből adódóan otthon, ágyban, mozgásban vagy bárhol  használható. Összehajtható, így könnyedén magaddal viheted, és nem fog sok helyet foglalni.

Állítható, összecsukható lábakkal beállíthatja az asztalt az Ön igényeinek és javíthatja a kényelmet. Az egyéni elvárásoktól függően több pozícióban is beállíthatja laptopasztalját.

 Az asztal felülete alumíniumból készült, a lábak műanyagból készülnek. Emiatt egy stabil, tartós, de egyszerre egyszerű termék. Biztosítja azt is, hogy a csúcs neformálódjon.

Egy másik előny az, hogy lehetőség van az asztallap dőlésszögének beállítására (0 ° -tól 180 ° -ig), és két kis kapocsról az elülső oldalon, amelyek a számítógépet helyben tartják, hogy ne csúszon.

A laptopasztal kiváló és praktikus eszköz. A gyerekek és felnőttek számára is alkalmas ajándék. 

Jellemzők

Maximális laptop kompatibilitás:
  • 48 cm
Súly:
  • 1.45 kg
Szín:
  • Fekete
Terméktípus:
  • Laptop állvány

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták