Isotrade laptop hűtő, 5 ventilátor, 2 x usb, 9-17", lcd képernyő, fekete szín

7289 HUF
Rövid leírás:
IsoTrade laptop hűtő, 5 ventilátor, 2 x USB, 9-17", LCD képernyő, fekete szín 9-17 'laptopokhoz tervezték. A rendkívül szilárd és tartós felépítés könnyen megtartja a laptop súlyát. Felszerelve...
MXY-9740
20 Készleten
+

leírás

IsoTrade laptop hűtő, 5 ventilátor, 2 x USB, 9-17", LCD képernyő, fekete szín

9-17 'laptopokhoz tervezték. A rendkívül szilárd és tartós felépítés könnyen megtartja a laptop súlyát.
Felszerelve egy multifunkcionális LCD képernyővel, amelynek köszönhetően könnyedén manőverezhetünk az üzemmódok és a készülék teljesítményszintjei között. 
5 ventilátorral felszerelt, csendes működéssel, amely csökkenti a laptop alkatrészeinek hőmérsékletét, és meghosszabbítja az élettartamát.
6 szellőzési szint és 3 működési mód - a készülék ventilátorai biztosítják a zökkenőmentes és hatékony működést, hogy ne zavarjanak.
A hűtőpad három különféle üzemmódban működik, amelyek során működik: minden ventilátor, négy oldalán elhelyezkedő kis ventilátor, a központi ventilátor.

BEÁLLÍTÁS - A hűtőkonzol lehetővé teszi a dőlésszög 5 fokos beállítását! Ezenkívül egy LCD képernyő jeleníti meg az aktuális üzemmódot.
Az LCD kijelzőnek és a kis kezelőpanel gombjainak köszönhetően könnyedén manőverezhet az üzemmódok és az energiaszintek között.
A légáram intenzitásának megváltoztatásához nyomja meg a '' + '' vagy '' - '' gombot, miközben a kiválasztott üzemmódot beállítja, tartsa lenyomva a gombot a készülék bekapcsolásához.

MŰSZAKI ADATOK:
- háttérszín: piros;
- tompított laptopok esetén: 9 "-17";
- anyag: ABS + fém háló;
- tápegység: USB-kábel (a támogatással együtt);
- csapágy típusa: hidraulikus;
- USB portok száma: 2;
- tartó méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 30 / 36,5 / 4cm;
- tömeg: 775 g;
- súly csomagolással: 1,115 kg.

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták