Karácsonyfa műfenyő zöld natural atlanta lux 180 cm és tartóval

14417 HUF
Listaár: 17010 HUF
Rövid leírás:
Karácsonyfa Műfenyő Zöld Natural Atlanta Lux 180 cm és Tartóval   Ezeknek a fenyőknek ultrarealisztikus megjelenésük van, és nehéz különbséget tenni a természetesekhez képest, nagyon sűrűek és...
TLD-MODERN180-120
11 Készleten
+

leírás

Karácsonyfa Műfenyő Zöld Natural Atlanta Lux 180 cm és Tartóval

 

Ezeknek a fenyőknek ultrarealisztikus megjelenésük van, és nehéz különbséget tenni a természetesekhez képest, nagyon sűrűek és gazdagok. Az ágak sűrűn rétegzettek és minden karácsonyi dekorációt magas szinten tartanak. Az ágak díszítés nélkül is jól néz ki, minőségi anyagokból készülnek, és megfelelnek az Európai Unió legmagasabb biztonsági normáinak.
A gazdag és gyakori ágak nagyon közel állnak a puhatestűek természetes színéhez. Az elágazó ágak lehetővé teszik, hogy mindegyikük preferenciáinak megfelelően modellezzék és díszítik. A fák gyorsan összeszerelhetők és szétszerelhetők, könnyű karbantartani őket, és biztosan megkönnyítik a házat a karácsony szépségének és szellemének.
Az ünnepek közelednek, és minden házat gyönyörű karácsonyfával kell díszíteni. A természetes fa számos hátránnyal jár, így a mesterséges fa ideális megoldás. Ami a kiváló minőségű mesterséges fenyőfákat illeti, nem hagyják el a tűket az egész házban, és évekig megőrzik rendezett megjelenésüket. A karácsonyi, karcsú, karcsú, karcsú, karcsú, karcsú karosszék a legjobb az ünnepek alatt. A gyermekeid nem csak nagyon izgatottak lesznek a mesterséges fák szépségében.

A mesterséges nyersanyagok előnyei nyilvánvalóak:
- Valóságos forma és színes sokszínűség
- minden méretben
- könnyen tisztítható
- a DIN 4102 B1 szabvány szerint égésgátló
- beltéri és kültéri használatra alkalmas
- Hosszú élet, újrafelhasználható

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták