Szoba levegő párásító 300ml / h, 5 literes tartály kapacitás, 25w teljesítmény

12560 HUF
Listaár: 17842 HUF
Rövid leírás:
MŰSZAKI: - tartály kapacitása: 5L. - Hatékonyság: 300 ml / h-ig. - Zajszint: <35 dB (A). - teljesítmény: 25W. - párásító: 220-240V. - Méretek: 22/45 cm. - kábel hossza: 100 cm. Ultrahangos...
MXY-1791
3 Készleten
+

leírás

MŰSZAKI:

- tartály kapacitása: 5L.

- Hatékonyság: 300 ml / h-ig.

- Zajszint: <35 dB (A).

- teljesítmény: 25W.

- párásító: 220-240V.

- Méretek: 22/45 cm.

- kábel hossza: 100 cm.

Ultrahangos elektromos párásító szénszűrővel,a hőmérséklet és a páratartalom kijelzésével.

Ajánlott a 30% -ot meg nem haladó levegő páratartalmú területeken történő használatra.

A fúvóka lehetővé teszi a gőz hatékony permetezését. A keletkező gőz mennyisége fokozatosan beállítható, vagy aktiválhatja a hidrosztatikus funkciót, amely automatikusan beállítja a helyiségben lévő gőz mennyiségét. Színes háttérrel és változó fényekkel rendelkezik. Tehát éjszakai lámpaként is használható. Csak érintse meg a gombot a színes fény bekapcsolásához.

A párásító nagyon hatékony és kevés energiát fogyaszt. Csendesen működik - csak 35dB! Nagyon könnyen használható. A készülék rendelkezik egy érintőképernyővel, amely LED-es világítású kijelzővel és távirányítóval rendelkezik a távoli párologtató beállításainak elindításához vagy módosításához.

A szűrő kerámia üledékkel van feltöltve. Természetes oxidok és nano-oxidok ásványi anyagaival. A párásító a tiszta vizet, frissítő gőzké alakítja. Az ultrahangos légnedvesítő nagyfrekvenciás rezgéseket használ.

Ellentétben a szokásos gőz párásítóval, készülékünk frissítő gőzt termel - nincsenek égési veszélyek.

Az oxigénionokat „levegő-vitaminnak” nevezik!

Kiváló megoldás az allergiás problémák megszüntetésére és kiváló levegő páratartalom elérésére otthon vagy az irodában.  A párásító megöli a baktériumokat, sterilizálja a levegőt és megszünteti a szagokat. A párásító munkaideje programozható. Működhet: 1, 2, 4 vagy 8 órat. Az ütemezett idő után automatikusan leáll.

A párásító kettős szigeteléssel rendelkezik, amely megakadályozza az áramütést. A minimális vízszint túllépése után a párásító automatikusan kikapcsol.

Értékelések

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Mások ezeket is megvásárolták