Termék Visszaküldési Űrlap

A termékek a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldhetők, és az eladó köteles a termék visszaküldésétől számított 30 napon belül visszafizetni a kifizetett összeget (ebben az esetben az összeg visszaküldése a lehető leghamarabb történik, illetve 1-5. napokban, és nem ér el semmilyen formában a törvény által előírt 30 napos határidőig).

A termékeket vissza kell szállítani eredeti csomagolásukban a DPD Curier-en keresztül, sértetlenül és az összes érkezett tartozékkal, kódcímkével vagy más fontos szempont, amely a kapott termék részét képezi.

Az űrlap elhelyezését követően egy speciális ügynök kifejezetten erre a szolgáltatásra 48 órán belül felveszi a kapcsolatot, a visszatérési összeg banki átutalással történik, miután a csomag megérkezett hozzánk, és ellenőrizzük, hogy követte az alábbi lépéseket!


FIGYELEM!!! Kötelező szempontok:

- Ne sértse meg az eredeti csomagolást, ne ragasszon a szalagra, és ne írja fel a címzett címét a csomagolásra, a termékeket megfelelően kell csomagolni!
- Ne küldje el azokat a termékeket, amelyek hibásan működnek (ezek nem visszatérési tárgyát képezik, hanem ez garancia tárgya)
- Helyezzen a csomagba egy lapot, amely tartalmazza:
Név, telefonszám, az eset, amelyre a visszaküldés történt, és az elszámolás módja (helyettesítés egy másik termékkel, vagy az összeg visszatérítése), ha az összeg visszatérítést kívánja, írja le a lapra a bankszámlaszámot.
- A visszaküldések a DPD-én keresztül történnek utánvételi összeg nélkül, az összeg a termékek kézhezvételét követően kerül visszajuttatásra.

1. A megrendelés kiadásának adatai:

2. Visszatérési információk:

3. Ha visszafizetést kíván, töltse ki az alábbi rovatokat:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------